O mașină condusă de un bărbat din Botoșani a ajuns cu roțile în sus în județul vecin, șoferul a fost transportat la spital!

Conducătorul auto a fost testat și cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Un accident rutier s-a petrecut, duminică dimineață, pe direcția Păltinoasa – Ilișești. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 54 de ani, din comuna Șendriceni, mergea cu mașina spre Ilișești.

Ajuns  în zona „Cabana Ilișești”, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta nu a adaptat o viteză corespunzătoare la condițiile de drum umed, a intrat în derapaj, ulterior impactând un indicator rutier și o bucată de parapet din lemn, după care s-a răsturnat pe spațiul verde în afara părții carosabile pe partea dreaptă.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care a fost transportat la U.P.U. – Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma investigaţiilor medicale a fost diagnosticat cu „TCC prin accident rutier, tcc fără p.c., contuzie toraco-abdominală, escoriații”, scrie NewsBucovina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...