O femeie din Botoșani a murit într-un groaznic accident. ”Mergea la o biserică, însă nu a mai ajuns acolo!” (Foto)

În ciuda eforturilor echipajului medical sosit la locul accidentului, femeia nu a supraviețuit, fiind declarat decesul.

O femeie din Botoșani a murit într-un groaznic accident. ”Mergea la o biserică, însă nu a mai ajuns acolo!” (Foto)

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 7.30, în Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iași a fost anunțat un accident rutier în localitatea Maxut, comuna Deleni, județul Iași.

La locul solicitării au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere, o ambulanță tip C de la SAJ Iași, iar de la ISU Iași o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și o ambulanță tip B de prim ajutor calificat.

La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier, salvatorii au găsit un autoturism intrat într-un cap de pod, fără risc de incendiu, cu o victimă încarcerată, inconștientă.

După descarcerarea victimei au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări.

Maria C., femeia în vârstă de 65 de ani care a murit în teribilul accident rutier, era originară din satul Siliștea, comuna Stăuceni, județul Botoșani. Vestea a căzut ca un trăsnet peste toți cei care au cunoscut-o.

”Verișoara mea mergea la o biserică în județul Iași, însă nu a mai ajuns acolo. Dumnezeu să o ierte pe verișoara noastră!”, a transmis Ștefan Prisacaru, o rudă a femeii care a murit în accidentul rutier.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni drastice pentru șoferii care sunt prinși la volan cu telefonul la ureche, ce prevede legea!

astăzi, 20:14
10

Codul Rutier prevede, în prezent, între 6 și 8 puncte de amendă pentru șoferii care folosesc telefonul în timp ce conduc.Iar în anumite situații chiar poate fi reținut...

Fetiță de 4 ani dintr-o localitate din Botoșani, transportată la spital după ce a înghițit, accidental, o monedă!

astăzi, 19:41
52

O fetiță  în vârstă de 4 ani din localitatea Corni  a ajuns la spital după ce a înghițit, accidental, o monedă. Mama copilei a fost cea care cerut ajutorul medicilor....

ITM Botoșani: Ce riscă angajatorii care nu negociază contractul colectiv de muncă!

astăzi, 19:32
36

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...