O femeie de 68 de ani din județ, grav rănită într-un accident rutier

O femeie de 68 de ani din județ, grav rănită într-un accident rutier

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a acroșat cu mașina un atelaj hipo, pe DN 29D, care face legătura dintre Botoșani și Ștefănești, în urma accidentului o femeie fiind rănită și transportată la spital. S-a întâmplat luni seară, în localitatea Guranda.

Conducătorul auto se deplasa spre Ștefănești, însă nu a observat atelajul încarcat cu baloți de furaje, dar nesemnalizat corespunzător, care circula pe aceeași direcție de mers, în fața sa, și a intrat în coliziune cu acesta. Un stâlp de lemn a căzut de pe încărcătură și a pătruns parbrizul autoturismului, rănind o femeie, pasageră pe scaunul din dreapta șoferului. În atelaj se aflau doi bărbați, niciunul dintre aceștia nefiind rănit în urma impactului.

Șoferul a solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 19:20. La fața locului a fost direcționat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, precum și unul de poliție.

Femeia, în vârstă de 68 de ani, a suferit contuzii grave la nivelul capului și gătului, fiind transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Polițiștii l-au testat alcoolscopic pe șofer, rezultatele fiind negative. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
9

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
27

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
124

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...