O femeie a murit și fiul său a fost grav rănit, într-un accident rutier (fotogalerie)

O femeie a murit și fiul său a fost grav rănit, într-un accident rutier (fotogalerie)

O femeie a decedat, iar fiul ei a ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs, miercuri după-amiază, pe raza comunei Roma, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit sursei citate, în eveniment a fost implicat un singur autoturism. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

„Aceștia au găsit autoturismul răsturnat pe cupolă, iar interior, pe bancheta din spate, era o femeie. Soțul și fiul acesteia, aflați în mașină în momentul producerii accidentului, au ieșit singuri din autoturism. Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost scoasă din autovehicul de către pompieri. Aceasta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul”, au precizat oficialii IJSU Botoșani.

Fiul acesteia, de 27 de ani, a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Soțul a refuzat să fie dus la spital.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului, menționează reprezentanții instituției.




 

 

Spune-ne opinia ta