O femeie a murit și fiul său a fost grav rănit, într-un accident rutier (fotogalerie)

O femeie a murit și fiul său a fost grav rănit, într-un accident rutier (fotogalerie)

O femeie a decedat, iar fiul ei a ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs, miercuri după-amiază, pe raza comunei Roma, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit sursei citate, în eveniment a fost implicat un singur autoturism. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

„Aceștia au găsit autoturismul răsturnat pe cupolă, iar interior, pe bancheta din spate, era o femeie. Soțul și fiul acesteia, aflați în mașină în momentul producerii accidentului, au ieșit singuri din autoturism. Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost scoasă din autovehicul de către pompieri. Aceasta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul”, au precizat oficialii IJSU Botoșani.

Fiul acesteia, de 27 de ani, a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Soțul a refuzat să fie dus la spital.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului, menționează reprezentanții instituției.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
494

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...

Casă distrusă de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
443

O casă din satul Draxini a luat foc, miercuri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu dou...

20 de vânători chemați la audieri în urma unor percheziții (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
623

Polițiștii din Darabani au efectuat, miercuri, 20 de percheziții domiciliare comunele Coțușca, Viișoara, Mileanca, Havârna și Hudești, la adresele unor persoane bănuite de practicarea v...