O femeie a încercat să își pună capăt zilelor, după o ceartă cu soțul

O femeie a încercat să își pună capăt zilelor, după o ceartă cu soțul

O botoşăneancă, de 32 de ani, a ajuns la Urgenţe după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor chiar sub ochii soţului. După o ceartă cu acesta, femeia, din Santa Mare, şi-a pus un ştreang de gât şi a decis să îşi ia zilele.

La un moment dat, aceasta a dispărut din camera unde se certase cu soţul. Şansa a făcut ca bărbatul să fi mers imediat să o caute. A găsit-o într-o anexă a gospodăriei, sufocându-se cu un ştreang în jurul gâtului.

Soţul a tăiat imediat ştreangul şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor medical.Femeia a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi dusă la Urgențe, starea ei fiind stabilă, datorită intervenţiei rapide a soţului.

Potrivit apropiaţilor, femeia nu era la prima tentativă de acest fel. Din acest motiv a şi fost ulterior dirijată către psihiatrie, pentru a fi evaluată de specialişti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
7

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
240

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
82

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...