O femeie a fost internată în cătușe la Psihiatrie după ce și-a atacat familia și personalul de la Ambulanță

O femeie a fost internată în cătușe la Psihiatrie după ce și-a atacat familia și personalul de la Ambulanță

O femeie de 39 de ani a ajuns la Psihiatrie încătuşată, după ce şi-a atacat propria familie, dar şi cadrele medicale de la Ambulanţă.

Aceasta a suferit o cădere psihică după ce nu şi-a mai luat tratamentul, iar mama ei a sunat la 112 spunând că fiica sa a devenit violentă fizic şi verbal şi îşi ameninţa membrii familiei.

Femeia, care este diagnosticată cu o serie de afecţiuni psihice venise de mai mult timp din Italia, în vizită la mama ei. Ieri, însă, aceasta a suferit o cădere, iar mama a cerut ajutorul medicilor.

În urma apelului la 112, la faţa locului a fost direcţionată a ambulanţă cu asistent, iar cadrele medicale au încercat să îi acorde pacientei ajutor şi să o transporte la spital.

Femeia a devenit şi mai violentă şi recalcitrantă cu cei din jur, astfel că personalul medical s-a văzut nevoit să solicite sprijinul unui echipaj de poliţie.

Un echipaj de poliţie ajuns la faţa locului a încătuşat-o pe aceasta, dar nu înainte ca femeia sa atace şi personalul medical din ambulanţă.

Ulterior, aceasta a fost internată la Psihiatrie pentru a fi evaluată şi supusă unui tratament.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani- Craiova 1-1! Egal muncit după un meci greu

astăzi, 21:00
99

FC Botoșani și Universitatea Craiova s-au întâlnit miercuri seară în etapa a doua a Play-Off-ului primei divizii.FC Botoșani deschidea scorul în minutul 12, prin Reald...

Elevii din învăţământul primar vor putea beneficia de transport gratuit la şcoală

astăzi, 20:34
90

Deputaţii au adoptat miercuri o propunere legislativă care completează Legea Educaţiei naţionale nr. 1/2011, potrivit căreia elevii din învăţământul primar vor putea beneficia de ...

Masca ar putea să nu mai fie obligatorie pe plajă, de la 1 iunie

astăzi, 20:09
67

Masca nu va mai fi obligatorie pe plajă de la 1 iunie, anunță surse guvernamentale. Asta înseamnă însă că cei care vor merge la mare de 1 mai și de Paște vor fi obligați să poart...