O elevă a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide. Ce au constatat autoritățile!

Eleva nu este la prima ispravă de acest fel, cadrele didactice afirmând că a devenit aproape o obișnuiță ca ea să facă astfel de amenințări.

O elevă a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide. Ce au constatat autoritățile!

O elevă a Școlii Profesionale Speciale „Ion Pillat” din Dorohoi a pus autoritățile în alertă după ce a amenințat că se sinucide.

S-a întâmplat miercuri, în jurul amiezii. Eleva a sunat la numărul de urgență 112 amenințănd că își pune capăt zilelor. La școala „Ion Pillat” din Dorohoi a ajuns un echipaj de Poliție care a constatat că eleva se calmase și era în sala de clasă, potrivit agentului principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, scrie realitateadorohoiana.ro.

La sediul școlii, de pe strada 1 Decembrie, a ajuns și un echipaj SMURD care a preluat adolescenta și a transportat-o la Compartimentul Primiri Urgențe (CPU) din cadrul spitalului dorohoian. Conform sergentului major Marius Cesane, din cadrul Biroului de Relații Publice a ISU Botoșani, de aici a fost transportată ulterior la Spitalul de pediatrie din Botoșani pentru o evaluare completă.



Polițiștii urmează să decidă dacă vor aplica sancțiuni pentru apelare nejustificată a numărului de urgență 112.

În vârstă de 15 ani, eleva nu este la prima ispravă de acest fel, cadrele didactice afirmând că a devenit aproape o obișnuiță ca ea să facă astfel de amenințări.

„Ea în fiecare zi amenință că se sinucide, este felul ei de a fi, de a atrage atenția. Ea a sunat la Poliție spunând că vrea să se sinucidă apoi cadrele didactice au sunat la 112 și au solicitat un echipaj medical. Cât este la noi, este supravegheată în permanență”, a declarat un cadru didactic al Școlii Profesionale Speciale „Ion Pillat”.

Eleva a ajuns recent în unitatea de învățământ dorohoiană, ea provenind din sistemul instituționalizat de protecție a copilului, încheie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
4

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
772

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
345

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...