Nămol în plină stradă: Firmă sancționată cu 800 de lei!

Nămol în plină stradă: Firmă sancționată cu 800 de lei!

Botoșănenii care s-au deplasat, miercuri dimineață, prin zona Eltrans, la intrarea în municipiul Botoșani, au avut surpriza de a simți cum roțile mașinii se împotmolesc într-un strat de nămol, asta chiar dacă ploile nu au făcut probleme în ultimele săptămâni. Situația a ajuns în atenția Poliției Locale, care a dispus sancțiuni pentru reprezentanții firmei care efectuează lucrări în acea zonă.

Miercuri dimineață, polițiștii locali au intervenit în zona societății Eltrans, la intrarea în municipiul Botoșani, unde s-a constatat că desfășurarea normală a circulației rutiere este împiedicată de acoperirea carosabilului cu nămol.

Din verificările efectuate a rezultat că angajații societății care efectuează lucrări în zonă nu au luat măsurile necesare pentru a împiedica scurgerea nămolului pe carosabil. 

"Având în vedere cele constatate, a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 800 lei pentru nerespectarea prevederilor H.C.L. nr. 355/2011 și dispusă măsura curățării carosabilului", informează Poliția Locală Botoșani.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
295

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
125

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
130

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...