Motociclist fără permis rănit grav într-un accident rutier. Alte două persoane au fost transportate la spital

Motociclist fără permis rănit grav într-un accident rutier. Alte două persoane au fost transportate la spital

Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, pe drumul național 24C Românești – Santa Mare, pe raza localității Ilișeni, din județul Botoșani. Trei persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare critică, după ce un moped și un autoturism au intrat în coliziune.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că bărbatul aflat pe moped a efectuat viraj la stânga fără să se asigure, împrejurare în care autoturismul, aflat în depășire, pe aceeași direcție de deplasare, a intrat în coliziune cu acesta.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, evenimentul s-a produs în jurul orei 17:00. Conducătorul mopedului a fost rănit grav, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Doi pasageri din autoturism au fost răniți ușor. Toate cele trei victime au fost transportate spre spital.

Circulația a fost întreruptă pentru aproximativ 40 de minute în vederea acordării ajutorului medical de urgență și cercetării circumstanțelor producerii accidentului.

„Conducătorul mopedului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Conducătorul autoturismului nu se află sub influența alcoolului. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie dispusă o soluție procedurală”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.


 

 

Spune-ne opinia ta