Mopedist rănit din cauza unei șoferițe care a efectuat o depășire imprudentă în curbă!

Mopedist rănit din cauza unei șoferițe care a efectuat o depășire imprudentă în curbă!
Imprudența la volan a unei femei de 42 de ani ar fi putut avea urmări tragice! Un mopedist a ajuns la spital după ce a fost acroșat de conducătoarea auto care se angajase într-o depășire ale cărei consecințe nu le anticipase.

Vineri la amiază, în jurul orei 12.20, o conducătoare auto de 42 de ani, din municipiul Dorohoi, se deplasa cu un autoturism pe drumul judeţean  D.J.291C. Pe raza comunei Şendriceni, judeţul Botoşani, într-o curbă la stânga, s-a angajat în depăşirea unui moped, condus regulamentar în acelaşi sens de un bărbat de 62 de ani.
 
Întrucât din sens opus circula un alt autoturism, la revenirea pe banda sa de mers, conducătoarea auto a acroşat mopedul depăşit cu partea laterală dreapta spate.

În urma producerii accidentului, conducătorul mopedului a fost proiectat pe partea carosabilă, suferind leziuni şi a fost transportat la o unitate spitalicească.

Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
161

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
169

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
249

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...