Mobilizare de forțe pentru o alertă cu bombă în centrul municipiului Botoșani

Mobilizare de forțe pentru o alertă cu bombă în centrul municipiului Botoșani

Forțele de intervenție din municipiu s-au mobilizat, joi după amiază, după ce o valiză suspectă a fost descoperită în apropierea fostului magazin general.

Două scări de bloc au fost evacuate, iar oamenii care au mașini parcate în zona, au fost sunați pentru a le muta.

Pirotehniști de la Iași, Bacău și Suceava au ajuns la Botoșani pentru a inspecta valiza. Oamenii legii au adus și un scanner mobil pentru a verifica ce se află in interiorul acesteia, conform Rador.

A fost identificat, la fața locului, un bărbat care susține că el a plasat o bombă în zonă. El este cunoscut că fiind un om al străzii.

La fața locului sunt forțele de ordine, echipaje de poliție, jandarmi, pompieri, un echipaj SMURD și Brigada Antitero din cadrul SRI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
18

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
149

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...