Minoră transportată la spital după ce s-a izbit cu motocicleta într-un autobuz

Minoră transportată la spital după ce s-a izbit cu motocicleta într-un autobuz

O adolescentă, în vârstă de 17 ani, din Hudești, a ajuns la spital, miercuri dimineață, după ce a fost victima unui accident rutier, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a produs la ieșire din municipiul Botoșani spre localitatea Cătămărești Deal.

Aceasta mergea cu motocicleta pe direcția Botoșani - Dorohoi, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autobuz care efectua manevra de întoarcere.

La fața locului au ajuns un echipaj de poliție, o Ambulanță, SMURD-ul și un echipaj de descarcerare. Cadrele medicale au preluat-o pe minoră și au transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
760

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
286

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
911

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...