Minivacanța de Paști la Botoșani: Aproape 250 de sancțiuni, amenzi de peste 90.000 de lei, permise reținute!

Minivacanța de Paști la Botoșani: Aproape 250 de sancțiuni, amenzi de peste 90.000 de lei, permise reținute!

În minivacanţa de Paşti, poliţiştii botoșăneni au fost la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru o intervenţie rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, în perioada 06-09 aprilie, peste 200 de patrule au acţionat, în medie, zilnic, în sistem integrat, în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică.

Poliţiştii au intervenit la 126 de evenimente sesizate prin apelul unic de urgenţă 112, atât în mediul urban cât şi în cel rural.

În urma acţiunilor, poliţiştii au aplicat 246 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 91.000 de lei. Dintre acestea, 90 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, aşa cum sunt prevăzute de Legea 61/1991, valoarea lor depăşind 28.000 de lei.
 
"Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au acţionat cu 10 aparate radar pe principalele drumuri naţionale şi judeţene. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 116  sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de 44.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 17 permise, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule", informeaza Politia Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
69

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
68

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
138

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...