Mii de pachete de țigări confiscate după o urmărire pe câmpuri, la granița de est (video)

Mii de pachete de țigări confiscate după o urmărire pe câmpuri, la granița de est (video)

Polițiștii de frontieră botoșăneni au descoperit și confiscat, miercuri, pe raza localității Românești, 4.500 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de peste 45.000 de lei, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF), comisarul șef Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, polițiștii au observat un autoturism de culoare închisă, care se deplasa cu viteză pe Drumul Național 24C. În momentul observării echipajului de ordine, conducătorul auto a mărit viteza și a virat pe un drum agricol, pe teritoriul județului Botoșani, unde a abandonat mai multe colete voluminoase.

„La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în acele colete se aflau ţigarete, fiind stabilită cantitatea de 90.000 de ţigarete (4.500 de pachete) cu timbru de acciză Republica Moldova, în valoare totală de 45.000 de lei, bunuri ce au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, precizează Minodora Răcnea.

Reprezentanta STPF Botoșani spune că structurile din România și Republica Moldova efectuează cercetări comune pentru clarificarea acestui eveniment.

 

 

Spune-ne opinia ta