Microbuz școlar și mașină de transport pâine, implicate într-un accident rutier în Iezer. O persoană a ajuns la spital (fotogalerie)

Microbuz școlar și mașină de transport pâine, implicate într-un accident rutier în Iezer. O persoană a ajuns la spital (fotogalerie)

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, în localitatea Iezer. În eveniment au fost implicate o mașină de transport pâine și un microbuz școlar, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani.

În autoutilitară se afla doar șoferul, iar în microbuz conducătorul auto și un cadru didactic. În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat. Autoturismele au fost serios avariate.

Șoferul mașinii de pâine a refuzat, inițial, transportul la spital. Ulterior, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate de o ambulanță SAJ.

Pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu au fost chemați pompierii militari.

„La fața locului, a ajuns în cel mai scurt timp, un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor cu o ambulanță SMURD. Echipajul SMURD a evaluat persoanele aflate în cele două autovehicule. Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor de la autovehicule”, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul ISU Botoșani.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
934

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
350

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
782

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...