Microbuz cu numere de Botoșani implicat într-un accident în Cluj, bărbat transportat la spital cu multiple traumatisme

La eveniment au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri, dar și un echipaj SMURD.

Microbuz cu numere de Botoșani implicat într-un accident în Cluj, bărbat transportat la spital cu multiple traumatisme

   Foto: Monitorul de Cluj

Un microbuz a fost avariat, marți dimineață, în localitatea clujeană Jucu de Mijloc, în urma unui accident rutier, iar un pasager a ajuns la spital cu multiple traumatisme.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Jucu de Mijloc, unde au găsit un microbuz și un autoturism avariate.

Toți pasagerii din autovehicule erau ieșiți în afara acestora, o singură persoană a solicitat consult medical. Aceasta a fost consultată de către echipajul SMURD, scrie Monitorul de Cluj.

Persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost transportată la spital de către echipajul SMURD. Conform primei evaluări aceasta prezintă multiple traumatisme”, transmite ISU Cluj.

Potrivit Poliției, o șoferiță în vârstă de 30 de ani nu ar fi respectat marcajul longitudinal continuu, intrând pe contrasens.

Din cercetările preliminare s-a constatat că o conducătoare auto de 30 de ani, din comuna Jucu, ar fi pătruns pe DN1C de pe DC40, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, care separă sensurile de mers, moment în care a intrat în coliziune cu un microbuz, condus dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, de un bărbat de 26 de ani, din județul Botoșani”, informează IPJ Cluj, potrivit sursei citate.

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat de 54 de ani, din județul Iași, pasager în microbuz.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
13

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
35

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
40

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...