Mașină răsturnată în șanț: Două persoane rănite!

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui pasager în vârstă de 19 ani. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Mașină răsturnată în șanț: Două persoane rănite!
Un tânăr în vâstă de 22 de ani, din comuna Truşeşti, conducea, joi, un autoturism pe drumul national D.N. 29 D, pe direcţia Botoşani-Truşeşti. Pentru că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
 
În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui pasager în vârstă de 19 ani. Aceştia au fost transportaţi la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
52

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
10

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
434

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...