Mașină radiată în Belgia, oprită la frontiera cu Republica Moldova!

Mașină radiată în Belgia, oprită la frontiera cu Republica Moldova!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autovehicul marca Ford Transit, care figura ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Belgia.
 
În data de 16 iulie, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetățeanul moldovean Valentin C., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autovehicul marca Ford Transit ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare belgiene.

"Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Belgia, din data de 30.05.2018", a precizat subcomisar de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre radierea din circulaţie a autovehiculului de către autorităţi. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
9

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
43

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
49

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...