Mașina la volanul căreia se afla șoferul de 23 de ani, decedat în accidentul de la Vlăsinești, era furată

Mașina la volanul căreia se afla șoferul de 23 de ani, decedat în accidentul de la Vlăsinești, era furată

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, decedat în accidentul produs pe raza localității Vlăsinești, în noaptea de luni spre marți, se urcase la volanul unui autoturism furat, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Din cercetările echipajului de poliție direcționat la locul accidentului, tânărul, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul autoturismului și a intrat în impact cu un cap de pod.

„Tânărul de 23 de ani a condus autoturismul pe drumul comunal 19, din localitatea Vlăsinești, pe o distanță de aproximativ 500 de metri, iar într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul autoturismului și a intrat în impact cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a pasagerului din dreapta, în vârstă de 19 ani, din Săveni”, afirmă Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Mai mult decât atât, proprietarul de drept al autoturismului le-a declarat oamenilor legii că nu i-a încredințat mașina bărbatului de 23 de ani, pentru a o conduce.

„Proprietarul de drept al autoturismului, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Vlăsinești, susține că nu i-a încredințat autovehiculul tânărului de 23 de ani. Cercetările sunt efectuate pentru furt calificat, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, adaugă Delia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1157

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
592

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...