Market din Botoșani distrus de flăcări, pagube de un milion de lei (video)

Market din Botoșani distrus de flăcări, pagube de un milion de lei (video)

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pompierii botoșăneni au intervenit aproape patru ore pentru stingerea unui incendiu produs în interiorul unui magazin situat pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, informează Insectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Alarma s-a dat puțin după ora 1:00. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spuma.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardea o parte din marfă (diverse produse alimentare, industriale, băuturi alcoolice si răcoritoare) depozitate lângă o ladă frigorifica. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Din cauza temperaturii ridicate și a fumului s-au degradat si alte bunuri din interior. Valoarea estimativă a pagubelor este de 1.000.000. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 1.500.000 lei. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui aparat electrocasnic lăsat sunt tensiune (efectul curentului electric)”, a transmis Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta