La spital, după ce au ajuns cu mașina pe câmp! FOTO

În urma accidentului, șoferul în vârstă de 19 ani și pasagera din mașină, o adolescentă de 17 ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

La spital, după ce au ajuns cu mașina pe câmp! FOTO

Accident, în noaptea de marți spre miercuri, petrecut pe raza localității Burlești, comuna Unțeni, din județul Botoșani! Potrivit datelor furnizate de polițiști, șoferul mașinii a ajuns pe câmp după ce a pierdut controlul asupra volanului. În urma accidentului, șoferul în vârstă de 19 ani și pasagera din mașină, o adolescentă de 17 ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

Tânărul de 19 ani, din comuna Unţeni, se deplasa cu autoturismul pe un drum comunal dinspre localitatea Soroceni către localitatea Burleşti. Pentru că nu a adaptat viteza de deplasare la un carosabil acoperit cu pietriş, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi răsturnându-se pe un teren agricol.
 
"În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unei pasagere de 17 ani. Cei doi au fost transportaţi la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate", a declarat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Șoferul mașinii a fost diagnosticat cu plagă tăiată la nivelul palmei, precum și numeroase contuzii şi escoriaţii, el fiind internat în secţia Chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului Mavromati Botoșani. Adolecenta în vârstă de 17 ani a fost transportată la secția de Pediatrie, starea ei fiind stabilă.

Mașina, în schimb, a fost distrusă în totalitate. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
46

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
46

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
302

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...