Incidente nefaste de Ziua Eroilor. O fetiță a leșinat, iar câteva coroane de flori au luat foc (video)

Incidente nefaste de Ziua Eroilor. O fetiță a leșinat, iar câteva coroane de flori au luat foc (video)

Ceremoniile de comemorare a eroilor desfășurate, joi, în Cimitirul „Pacea” din municipiul Botoșani, au fost marcate și de incidente nefaste.

O fetiță a necesitat îngrijiri medicale de urgență, după ce aproape și-a pierdut cunoștința, cel mai probabil din cauza căldurii. Copila făcea parte dintr-o formațiune de elevi îmbrăcați în port popular, care avea menirea de a depune flori și lumânări pe morminte. În timpul oficierii slujbei religioase, fetei i s-a făcut rău, fiind observată de un militar, care a prins-o în momentul când leșina.

Fata a fost preluată de un echipaj SMURD, iar profesorul însoțitor i-a înștiințat părinții cu privire la incident. După nici un sfert de oră, un băiețel acuza stare de rău, spunând ca simțea nevoia să vomite.

După încheierea evenimentului, marcată de defilarea Detașamentului de Onoare, mai multe coroane de flori din plastic, depuse pe un mormânt din apropierea Cimitirului Eroilor au luat foc, după ce o lumânare aprinsă a căzut peste ele. Focul a fost stins de aparținători, însă a fost necesară intervenția forțelor de ordine.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
512

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
585

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...

Casă distrusă de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
538

O casă din satul Draxini a luat foc, miercuri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu dou...