Incidente nefaste de Ziua Eroilor. O fetiță a leșinat, iar câteva coroane de flori au luat foc (video)

Incidente nefaste de Ziua Eroilor. O fetiță a leșinat, iar câteva coroane de flori au luat foc (video)

Ceremoniile de comemorare a eroilor desfășurate, joi, în Cimitirul „Pacea” din municipiul Botoșani, au fost marcate și de incidente nefaste.

O fetiță a necesitat îngrijiri medicale de urgență, după ce aproape și-a pierdut cunoștința, cel mai probabil din cauza căldurii. Copila făcea parte dintr-o formațiune de elevi îmbrăcați în port popular, care avea menirea de a depune flori și lumânări pe morminte. În timpul oficierii slujbei religioase, fetei i s-a făcut rău, fiind observată de un militar, care a prins-o în momentul când leșina.

Fata a fost preluată de un echipaj SMURD, iar profesorul însoțitor i-a înștiințat părinții cu privire la incident. După nici un sfert de oră, un băiețel acuza stare de rău, spunând ca simțea nevoia să vomite.

După încheierea evenimentului, marcată de defilarea Detașamentului de Onoare, mai multe coroane de flori din plastic, depuse pe un mormânt din apropierea Cimitirului Eroilor au luat foc, după ce o lumânare aprinsă a căzut peste ele. Focul a fost stins de aparținători, însă a fost necesară intervenția forțelor de ordine.

 

 

Spune-ne opinia ta