Incidente în Piaţa Unirii din Iași la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor. Primarul Iașului, atacat cu iaurt (Video)

Incidente în Piaţa Unirii din Iași la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor. Primarul Iașului, atacat cu iaurt (Video)

Scene incredibile astăzi la Iași, oraș care a purtat ani de zile steagul de capitală a Moldovei. Primarul Iaşului a fost atacat de un protestatar cu o substanță albă, cel mai probabil cu iaurt.

Individul a fost preluat de forțele de ordine, în timp ce edilul a intrat în Hotelul Traian să se spele.

Din primele informații, atacatorul nu ar avea legătură cu grupările pașnice de protestatari din piață care susțin Autostrada Unirii.

Primarul Mihai Chirica s-a întors câteva minute mai târziu şi a oferit declaraţii presei și a precizat că nu va face plângere penală împotriva individului care l-a mânjit cu iaurt.

Mai multe pe: ZiaruldeIași.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Parcarea cu plată din zona ,,Parcul Mihai Eminescu” va deveni operaţională

Vineri, 16 Aprilie 2021
450

Eltrans SA Botoşani a anunțat în această după amiază că începând de luni, 19.04.2021, parcarea cu plată din zona ,,Parcul Mihai Eminescu”, de lângă stadion, va de...

O nouă amendă dată de Garda de Mediu de la Botoșani: 3000 de lei pentru arderea de deșeuri reciclabile

Vineri, 16 Aprilie 2021
677

Garda de Mediu de la Botoșani continuă să dea amenzi agenților economici și populației din județ pentru nerespectarea reglementărilor prevăzute în activitatea de colectare a deșeurilor...

Rata inflației rămâne în România printre cele mai ridicate din Europa

Vineri, 16 Aprilie 2021
114

Cele mai ridicate rate anuale ale inflaţiei în UE au fost înregistrate, luna trecută, în Polonia (4,4%), Ungaria (3,9%), România şi Luxemburg (ambele cu 2,5%), iar cele mai ...