Incident pe strada Primăverii, din cauza unui șofer cu alcoolemie 1,32: Au fost chemați urgent polițiștii

Participanții la trafic au solicitat prin 112 prezența unui echipaj de Poliție. Șoferul în vârstă de 29 de ani a fost urcat în autospecială și dus la spital.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, un conducător auto care a avut un comportament agresiv în trafic este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii direcționați la fața locului au identificat conducătorul auto la care facea referire apelantul. Era vorba despre un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Peste 50 de intervenții ale polițiștilor în ultimele 24 de ore

În cursul zilei de miercuri, polițiștii botoșăneni au organizat șase acțiuni punctuale și au intervenit la 58 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 65.000 de lei și au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce,  13 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost sesizate 24 de infracțiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 2 octombrie: Sfântul Sfinţit Mucenic Ciprian; Sfânta Muceniţă Iustina fecioara

astăzi, 07:00

Sfântul Sfinţit Mucenic Ciprian a trăit pe vremea împăratului Diocleţian (284-305) şi era filosof şi vrăjitor cumplit, din Antiohia Siriei, fiind în slujba păgânescului...

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

Tuesday, 1 October 2024

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

Tuesday, 1 October 2024

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...