Începe să crească numărul de accidente din Botoșani. O mașină s-a răsturnat azi la Ghilea, în Șendriceni

Începe să crească numărul de accidente din Botoșani. O mașină s-a răsturnat azi la Ghilea, în Șendriceni

Ridicarea restricțiilor din perioada pandemiei de coronavirus pare că readuce în actualitate accidentele auto de la Botoșani. Numărul acestora pare să se înmulțească zilnic în tot județul.

Un botoșănean s-a ales astăzi cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului după un accident spectaculos care a avut loc în localitatea Ghilea din comuna Șendriceni.

Un autoturism s-a răsturnat iar o persoană a fost încarcerată în această dimineață.

Primele concluzii ale echipajelor de poliție ajunse la fața locului arată că un conducător auto de 57 de ani, într-o curba deosebit de periculoasă, la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat într-un șanț.

Din fericire, în urma accidentului au fost înregistrate doar avarii, iar până la sosirea echipajelor de descarcerare, cei care se aflau în mașina au reușit să iasă.

În condițiile în care șoferul autoturismului a înregistrat 1, 01 la sută alcoolemie în urma testului pe etilotest, polițiștii au anunțat că acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
194

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
310

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...