Începe să crească numărul de accidente din Botoșani. O mașină s-a răsturnat azi la Ghilea, în Șendriceni

Începe să crească numărul de accidente din Botoșani. O mașină s-a răsturnat azi la Ghilea, în Șendriceni

Ridicarea restricțiilor din perioada pandemiei de coronavirus pare că readuce în actualitate accidentele auto de la Botoșani. Numărul acestora pare să se înmulțească zilnic în tot județul.

Un botoșănean s-a ales astăzi cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului după un accident spectaculos care a avut loc în localitatea Ghilea din comuna Șendriceni.

Un autoturism s-a răsturnat iar o persoană a fost încarcerată în această dimineață.

Primele concluzii ale echipajelor de poliție ajunse la fața locului arată că un conducător auto de 57 de ani, într-o curba deosebit de periculoasă, la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat într-un șanț.

Din fericire, în urma accidentului au fost înregistrate doar avarii, iar până la sosirea echipajelor de descarcerare, cei care se aflau în mașina au reușit să iasă.

În condițiile în care șoferul autoturismului a înregistrat 1, 01 la sută alcoolemie în urma testului pe etilotest, polițiștii au anunțat că acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Turism pe două roți la Botoșani: Cele mai bune trasee pentru cicliști

astăzi, 12:02
234

Judeţul Botoşani se dovedeşte a fi foarte ofertant pentru pasionaţii de mountain bike sau efectiv de plimbări cu bicicleta în natură. Dispune de trasee foarte pitoreşti, cu natură sălba...

Profesorii de matematică de la un renumit colegiu din Botoșani, ajutați să-și facă orele mai plăcute

astăzi, 10:29
251

Două discipline care au şi foarte multe dar şi foarte puţin în comun pot fi îmbinate printr-o fericită combinaţie numită „progmatică” astfel încât elevilor ...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (150)

astăzi, 09:00
135

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Al. D. Funduianu: Iată-te  ajuns,  cu acest generos ”Loc de dat cu… epigrama”,  la borna...