Incendiu stins cu 35 de pompieri, după mai bine de cinci ore!

Potrivit ISU Botoșani, cauza probabilă a incendiului izbucnit luni dimineață o constituie acțiunea intenționată.

Incendiu stins cu 35 de pompieri, după mai bine de cinci ore!

35 de pompieri au intervenit, mai bine de cinci ore, pentru stingerea incendiului care a cuprins acoperișul unei clădiri nelocuite de pe strada Maxim Gorki din municipiul Botoșani.

Alarma s-a dat în această dimineață, puțin înainte de ora 5.00. Spre locul indicat s-au deplasat șase echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu șase autospeciale, printre care și cea de intervenție și salvare de la înălțime.

La sosirea pompierilor la fața locului, ardea acoperișul clădirii în totalitate, cu degajări mari de fum. Intervenția a fost îngreunată de accesul limitat la acoperiș prin interiorul imobilului, întrucât plafonul și podeaua erau parțial prăbușite.

Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 50.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri în valoarea de cca. 200.000 lei. Cauza probabilă de incendiu o constituie acțiunea intenționată.

Vezi si Clădire de patrimoniu cuprinsă de incendiu! FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
12

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
57

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
56

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...