Incendiu pornit de la o hotă. O fată de 14 ani, transportată la spital!

O fată de 14 ani, care se afla în apartament și dormea în momentul izbucnirii incendiului, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Este al doilea incendiu, în ultimele zile, pornit de la o hotă.

Incendiu pornit de la o hotă. O fată de 14 ani, transportată la spital!

Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină, astăzi, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament situat pe Aleea Parcului din municipiul Botoșani.

S-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă. La fața locului s-a constatat că fumul provenea dintr-un apartament situat la etajul 4, unde ardea o hotă. 

Potrivit informațiilor furnizate de Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt din cadrul ISU Botoșani, o fetiță de 14 ani, care era în locuință și dormea în momentul producerii incendiului, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital în urma unui atac de panică. Cauza probabilă o constituie scurtcircuitul electric.

Este al doilea incendiu, în ultimele zile, pornit de la o hotă. Miercuri, un bărbat în vârstă de 63 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II la mâini, după ce a încercat să stingă flăcările. Bărbatul prepara mâncare la bucătărie, moment în care hota de la aragaz s-a aprins din cauza grăsimilor depuse pe filtru. Pentru că a încercat să stingă flăcările, bărbatul s-a ales cu arsuri pe ambele mâini, reușind totuși să sune la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, botoșăneanul fiind transportat la Unitatea de Primire Urgențe, unde a fost diagnosticat cu  arsuri de gradul II la membrele superioare. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul Gheorghe Sorescu, alături de noua generație de jandarmi! (Foto)

astăzi, 15:56
9

Cei 148 de elevi ai promoției aprilie 2024 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni se îndreaptă către un capitol nou al vieții lor, plini de entuz...

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
273

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
427

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...