Incendiu pe un drum din Botoșani: Camion plin cu baloți de paie cuprins de flăcări, pompierii au chemat și ajutoare (foto, video)

Pompierii botoșăneni au intervenit în urmă cu puțin timp pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un camion încărcat cu baloți de paie.

Incidentul a avut loc pe DN 28B, pe raza comunei Bălușeni, și a fost anunțat la 112 chiar de către șoferul camionului care a observat flăcările care cuprinseseră încărcătura din remorcă. Acesta s-a autoevacuat și a alertat imediat echipajele de urgență.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Botoșani cu două autospeciale cu apă și spumă.

S-a constatat că ardea încărcătura remorcii, iar flăcările s-au extins și la cabina ansamblului.

În sprijin au ajuns și două autospeciale de la SVSU Cristești și Bălușeni. Incendiul a fost stins, iar cauza probabilă este în curs de stabilire.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...