Incendiu la depozitul ecologic de deșeuri din Stăuceni

Incendiu la depozitul ecologic de deșeuri din Stăuceni

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, în interiorul depozitului ecologic de deșeuri din Stăuceni, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, evenimentul a fost anunțat în jurul orei 19:00, intervenind două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu două autospeciale de stingere.

„Potrivit primelor informații, suprafața afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Intervenția se anunță a fi una de durată având în vedere că arde mocnit o cantitate mare de materiale combustibile", a precizat Lupu.

Actualizare:

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 20:40. „Cu ajutorul a trei buldoexcavatore se intervine pentru răscolirea deșeurilor în vederea identificării și eliminării eventualelor focare”, a spus Dorina Lupu.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții ai Consiliului Județean, ai Agenției de Protecție a Mediului și ai Gărzii de Mediu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

VIDEO: Protest cu 600 de cadre didactice în Piața Revoluției, în a cincea zi de grevă. „În toate domeniile, calitatea se plătește”

Vineri, 26 Mai 2023
1118

Peste 600 de angajați din sistemul de învățământ din Botoșani au protestat, vineri, în Piața Revoluției, pe fondul negocierilor eșuate cu reprezentanții Guvernului. Sin...

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina, după ce a lovit un scuar (fotogalerie)

Joi, 25 Mai 2023
2160

Un șofer în stare de ebrietate s-a răsturnat cu mașina, joi seară, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, în apropiere de Gară.Potrivit martorilor, bărbatul a lovit scuar...

Două seri de tango, jazz, romanțe și muzică de film la Amfiteatrul „Cornișei”

Joi, 25 Mai 2023
434

Amfiteatrul Parcului de Agrement „Cornișa” găzduiește patru concerte de tango, romanțe și jazz, grupate într-un concept unic și inovator pentru județul Botoșani. Festivalul &...