Incendiu la depozitul ecologic de deșeuri din Stăuceni

Incendiu la depozitul ecologic de deșeuri din Stăuceni

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, în interiorul depozitului ecologic de deșeuri din Stăuceni, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, evenimentul a fost anunțat în jurul orei 19:00, intervenind două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu două autospeciale de stingere.

„Potrivit primelor informații, suprafața afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Intervenția se anunță a fi una de durată având în vedere că arde mocnit o cantitate mare de materiale combustibile", a precizat Lupu.

Actualizare:

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 20:40. „Cu ajutorul a trei buldoexcavatore se intervine pentru răscolirea deșeurilor în vederea identificării și eliminării eventualelor focare”, a spus Dorina Lupu.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții ai Consiliului Județean, ai Agenției de Protecție a Mediului și ai Gărzii de Mediu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Lipsa apei scoate oamenii în stradă; protest în fața Primăriei din Trușești (video)

Vineri, 24 Iunie 2022
754

Zeci de locuitori ai comunei Trușești au protestat în fața Primăriei din cauza problemelor de alimentare cu apă. De câteva luni, oamenii beneficiază de serviciu numai două-trei zile...

Bărbat acuzat că a încercat să violeze două femei de 92 și 77 de ani

Vineri, 24 Iunie 2022
389

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Suharău, a fost reținut pentru 24 de ore, joi, fiind acuzat de două tentative la viol și furt calificat, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ)....

Șoferi amendați și autovehicule blocate de polițiștii locali

Vineri, 24 Iunie 2022
408

Zece autovehicule de transport pentru persoane și marfă au fost blocate, iar conducătorii auto au fost amendați, în timpul unei acțiuni de verificare a polițiștilor locali, desfășurată...