Incendiu de vegetație lichidat cu ajutorul polițiștilor locali

Incendiu de vegetație lichidat cu ajutorul polițiștilor locali

Agenții comunitari din cadrul Serviciului de Circulație pe Drumurile Publice au intervenit, weekend-ul trecut, pentru stingerea unui incendiu de vegetație izbucnit pe câmpul din vecinătatea străzii Săvenilor din municipiul Botoșani, informează un comunicat de presă emis de Poliția Locală.

Potrivit sursei citate, din cauza faptului că flăcările se propagau cu repeziciune, polițiștii și cetățenii aflați la fața locului au luat toate măsurile necesare pentru împiedicarea extinderii acestora, prin folosirea unor unelte agricole.

„De asemenea, au fost luate măsuri de identificare a factorilor care au determinat producerea incendiului, de îndepărtare a cetățenilor, a autoturismelor parcate în zonă și eliberarea căilor de acces pentru a facilita intervenția echipajelor specializate din cadrul I.S.U. Nu s-au înregistrat victime omenești și nici pagube materiale însemnate”, se precizează în informare.

Poliția Locală face apel către cetățeni să nu aprindă focul asupra vegetației uscate sau a altor bunuri, deoarece aceste fapte sunt ilegale și pot avea consecințe grave.

 

Spune-ne opinia ta