Incendiu de proporții. Întreaga agoniseală a unei familii s-a făcut scrum în cinci ore (video)

Incendiu de proporții. Întreaga agoniseală a unei familii s-a făcut scrum în cinci ore (video)

Aproape 20 de pompieri au intervenit, marți dimineață, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o gospodărie din satul Bodeasa, orașul Săveni, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit sursei citate, alarma s-a dat puțin după ora 5:00. Spre fața locului au fost direcționate echipaje de pompieri din Săveni și Dorohoi, cu trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardeau casa și mai multe anexe. La această oră, incendiul este localizat și se lucrează pentru înlăturarea efectelor. În sprijinul pompierilor au venit și colegii din turele libere, dar si voluntarii din oraș”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

Actualizare, ora 10:00:

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 16 pompieri militari și voluntari, aproape cinci ore, a transmis reprezentanta Inspectoratului.

„Au ars casa și trei anexe: un depozit de cereale, un adăpost de animale și unul de păsări, un porc si peste 40 pasari. S-au salvat și protejat de foc mai multe bunuri din interiorul casei, utilaje agricole, un autoturism, alte construcții din gospodărie și trei porci. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit”, a adăugat Lupu.

 

 

Spune-ne opinia ta