Încă opt botoșăneni băgați direct în carantină

Încă opt botoșăneni băgați direct în carantină

Încă opt persoane din judeţul Botoşani s-au întors din Italia au intrat în carantină, miercuri seară, în două centre special constituite, pe lângă cele zece persoane, respectiv patru femei și șase bărbați, care au fost duși la Agafton, potrivit prefectului Dan Nechifor, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, şase dintre persoane au fost cazate la pensiunea turistică „Stejarul”, iar două în tabăra şcolară „Codrii de aramă" din localitatea Agafton.

Cele opt persoane se adaugă altor zece care au sosit, miercuri, din Italia cu un autocar al firmei Ramiro. Acestea vor rămâne în carantină timp de 14 zile, perioadă în care vor fi păzite de echipaje de jandarmi.

Pe timpul carantinei, autorităţile din Botoşani le vor asigura persoanelor cazate în tabăra şcolară şi pensiunea turistică atât hrană şi apă, cât şi produse de igienă personală.

În total, este vorba despre un număr de 18 persoane domiciliate în județul Botoșani care s-au întors din Italia și au fost băgate în carantină direct.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
750

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
155

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...