Înca o tragedie pe E58! Un polițist a murit după ce a intrat într-un microbuz! Este cod rosu de interventie

Şoferul autoturismului, un polițist din Suceava, şi-a pierdut viaţa. Din cele 14 persoane din autocar, doar una a necesitat îngrijiri medicale. A fost activat planul roşu de intervenţie. În accident a fost implicat și un micorbuz din Botoșani.

Înca o tragedie pe E58! Un polițist a murit după ce a intrat într-un microbuz! Este cod rosu de interventie

   Foto: bzi.ro

Un polițist din Suceava a murit pe loc după ce autoturismul în care se afla s-a izbit violent într-un microbuz cu numar de Botoșani, apoi a ricoșat în autocar. Circulatia masinilor este blocata. 

Potrivit Poliţiei, accidentul a avut loc după ce şoferul unui Renault Megane a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz, ricoşând, ulterior, în autocar, pe raza localității Sarca, între Tg. Frumos și Iasi. Şoferul avea 28 de ani. El conducea o maşină care avea numere roşii, de Suceava. Autocarul are numere de înmatriculare de Republica Moldova, relateaza Ziarul de Iași.

Martorii din autocar spun că şoferul autoturismului Renault circula cu viteză mare şi a evitat în ultimul moment să intre frontal în autocar. Potrivit unor surse judiciare, şoferul care şi-a pierdut viaţa era poliţist. Anchetatorii au recuperat din maşina acestuia un pistol cu bile, un ceas şi mai multe documente.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul a trecut astăzi pe la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi. Drumul în zonă este blocat.

Amintim că astazi trei oameni au murit într-un accident produs tot pe E58, la ieşirea din Leţcani spre Podul Iloaiei, în afara victimelor decedate fiind şi trei răniţi. Impactul violent a avut loc între un Ford Focus, un Logan și un Mercedes. Se pare că autoturismul Ford Focus în care se aflau trei persoane a intrat pe contrasens și s-a răsturnat, fiind lovit apoi de celelalte două.

Citeste si Accident cumplit la Lețcani: Trei oameni au murit pe loc! VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 14:18
14

Beneficiarul WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Bulevardul George Enescu, Nr. 9 C, demisol, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "Dezvolta...

O profesoară îi ia locul Cristinei Breșug în Consiliul Județean Botoșani!

astăzi, 14:06
77

Liliana-Mariana Viciriuc intră în plenul Consiliului Județean (CJ) din Botoșani în locul Cristinei Breșug.Femeia social-democrată este profesoară la Liceul Tehnologic „Nico...

Botoșănean dat în urmărire după o condamnare pentru afaceri cu droguri! (Foto)

astăzi, 13:40
91

Florin Zaharia, cu domiciliul în localitatea Hudești, județul Botoșani, a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.Astfel, pe 25 aprilie 2024, Tribunalul Botosani a em...