În urmă cu puțin timp: Un bărbat din Botoșani a pus autoritățile în alertă. A urcat pe acoperișul unui bloc, amenințând că se sinucide (FOTO)

În urmă cu puțin timp: Un bărbat din Botoșani a pus autoritățile în alertă. A urcat pe acoperișul unui bloc, amenințând că se sinucide (FOTO)

Vineri seară, polițiștii botoșăneni au fost sesizați, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 17:00, de către un bărbat de 35 de ani, din municipiul Botoșani cu privire la faptul că acesta e află pe acoperișul unui bloc turn din municipiu și intenționează să se sinucidă.

„Apelul acestuia a fost localizat în zona cartierului Primăverii, iar în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică, persoană în cauza a fost depistată pe unul dintre blocurile turn de la intersecția străzilor Prieteniei și Primăverii”, a declarat inspectorul principal Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Potrivit unor martori, tânărul care a urcat pe acoperișul blocului de pe strada Prieteniei, nr.11, se afla în stare de ebrietate, fiind recent externat din Spitalul de Psihiatrie. Acesta a ajuns pe acoperișul blocului turn, după ce a spart, cu un ciocan lacătul ușii de acces, fapt ce demonstrează că acțiunea sa era premeditată. Cetățeanul se afla pe unul dintre balcoanele blocului, ținându-se cu mâna de o unitate a unui aparat de aer condiționat aflat pe acoperișul balconului. Cetățeanul se află în evidența organelor de Poliție având mai multe tentative de suicid.

La fața locului s-a deplasat inclusiv negociatorul poliției pentru astfel de situații, bărbatul fiind convins să renunțe la gestul suicidal.

Acesta a fost preluat de o ambulanță și condus spre Secția de Psihiatrie din municipiul Botoșani.




 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
354

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
229

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
58

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...