În urmă cu puțin timp: Accident grav soldat cu două victime, produs de un șofer în stare de ebrietate

În urmă cu puțin timp: Accident grav soldat cu două victime, produs de un șofer în stare de ebrietate

Un grav accident rutier soldat cu două victime s-a produs, luni dimineață, în localitatea Pascari, din comuna Șendriceni. Șoferul vinovat de producerea incidentului se afla în stare de ebrietate.

Potrivit unor surse din anchetă, în jurul orei 7:30, două autoturisme se deplasau pe aceeași direcție de mers, pe DJ 291C, dinspre Pomârla înspre Dorohoi. Unul dintre conducătorii auto a virat la stânga, moment în care șoferul din spate, care nu a păstrat o distanță suficientă față de autovehicolul care rula în fața sa, l-a lovit puternic.

În urma impactului, mașinile au părăsit carosabilul, iar doi bărbați, în vârstă de 28, respectiv de 30 de ani, aflați pe bancheta din spate a autoturismului acroșat, au fost grav răniți. La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și SMURD, dar și pompieri ai Detașamentului din Dorohoi, pentru înlăturarea pericolului aprinderii, de sub capota unei mașini emițându-se fum. Victimele au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal din Dorohoi, cu traumatisme severe.

Polițiștii direcționați la fața locului au stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului se afla sub influența alcoolului, acesta fiind înregistrat cu 0,65 mg/l pe etilotest.

În cauză, se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.