Impact violent într-o intersecţie din Botoşani! O persoană rănită şi două maşini distruse! FOTO
ACCIDENT!

Neatenţia unui şofer a dus, luni dimineaţă,  la rănirea unei persoane şi avarierea destul de puternic a două autoturisme care s-au ciocnit.

Impact violent într-o intersecţie din Botoşani! O persoană rănită şi două maşini distruse! FOTO

Accidentul a avut loc la intersecţia străzii Victoriei cu Alexandru cel Bun, din municipiul Botoşani. Şoferul unui Opel Astra se deplasa pe strada Victoriei, dinspre Teatrul Vasilache, iar la intersecţia cu strada Alexandru cel Bun un alt şofer, în vârstă de 59 de ani, aflat la volanul unei Dacii Logan, a pătruns fără să se asigure, cele două autoturisme ciocnindu-se violent.

În urma impactului şoferul de pe Opel, de 39 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportat la spital de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Alte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Şoferul vinovat a spus că nu a văzut indicatorul STOP din cauza soarelui.

La locul accidentului au ajuns şi pompierii care au intervenit pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu. Criminialiştii au făcut măsurători iar pe numele şoferului de pe Logan a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
84

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
115

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
981

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...