Imagini de groaza la Vorniceni! Caini impuscati in mijlocul drumului - FOTO SOCANT

Imagini de groaza la Vorniceni! Caini impuscati in mijlocul drumului - FOTO SOCANT

Focuri de arma s-au auzit, potrivit unor martori, marti dupa-amiaza, putin dupa ora 16:00, pe un drum din localitatea Vorniceni.

Doi caini, care insoteau niste tineri, au fost impuscati de o persoana care a coborat dintr-o masina de culoare neagra, dupa cum sustin martorii.

"Astazi la ora 16:15, vanatorii au facut iarasi macel la Vorniceni, au impuscat cainii care le-au iesit in cale si au lasat in urma lor imagni socante. O masina de culoare neagra a oprit in dreptul unor tineri, care se aflau cu cainii la plimbare, au scos pusca si au inceput sa traga, iar doi caini care ii insoteau pe acei tineri au fost impuscati", scriu cei de la VorniceniNews.

Nu este pentru prima data cand se intampla asa ceva la Vorniceni. "La data de 10 Noiembrie 2012, filiala de vanatori Darabani, au mai actionat in asemenea stil barbar impuscand caini si vaci pe raza a patru comune", mai scrie sursa citata.

FOTO (vorniceninews.ro):









 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
287

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
322

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...