Hoți de buzunare reținuți de polițiștii botoșăneni!

Hoți de buzunare reținuți de polițiștii botoșăneni!
În aproape jumătate de an, au comis mai multe infracțiuni de furt din buzunare și complicitate la furt. Doi bărbați au ajuns în Arestul Poliției Botoșani, urmând ca instanța să decidă măsuri preventive.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au identificat, joi, trei persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, printre care și o femeie, bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt.
 
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceştia, în perioada noiembrie 2017-martie 2018 au comis mai multe infracţiuni de furt din buzunare şi complicitate la furt, pe raza municipiului Botoşani.

"Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi complicitate la furt, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului", informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
418

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
559

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
671

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...