Grav accident rutier la Lebăda, cu șase victime! Un tânăr a murit! FOTO
UPDATE!

Grav accident rutier la Lebăda, cu șase victime! Un tânăr a murit! FOTO
Un grav accident de circulație soldat cu șase victime a avut loc, duminică seara, la Lebăda, două autoturisme ciocnindu-se violent.

Șoferul unui autoturism VW Passat se deplasa dinspre Lebăda către oraș, iar în timp ce urca s-a ciocnit violent cu un autoturism Land Rover, condus de Costel R., de 26 de ani, care circula din sens opus. Deocamdată, nu se cunosc împrejurările în care s-a produs accidentul și care dintre șoferi se face vinovat. În urma ciocnirii, mașinile au ajuns pe sensul de mers al autoturismului VW Passat. Șase persoane, printre care și un copil, aflate în cele două autoturisme, au fost rănite.

Acestea au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe cu  ambulanțele și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Se pare că șoferul de pe VW Passat se află în stare gravă. În cealaltă mașină se afla și un copilaș de doi ani împreună cu părinții săi.

La locul accidentului au ajuns și echipaje de descarcerare, dar și o autospecială de la ISU cu apă și spumă, pompierii intervenind pentru curărațrea carosabilulului, fiind scurgeri de carburant.

Circulația la Lebăda este oprită pe ambele sensuri, criminaliștii făcând măsurători.  

"A fost un impact foarte dur, așa s-a și transmis anunțul în punctul de comandă al Inspectoratului. În momentul sosirii la locul intervenției victimele erau scoase din mașini, nu au necesitat activități de descarcerare, au fost preluate și predate colegilor de la ambulanță și echipajului de Terapie Intensivă Mobilă. Am desfășurat operațiuni complementare și de asigurare a zonei pentru a evita izbucnirea vreunui incendiu", a declarat Narcis Jachel, din cadrul ISU Botoșani. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 20.00 în judeţul Botoşani traficul rutier este întrerupt pe DN28B, la ieşirea din Botoşani către Iaşi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În zonă plouă mărunt, iar carosabilul este umed. Se estimează că circulaţia va fi reluată peste o oră/o oră şi jumătate", precizează Centrul Infotrafic.

UPDATE:

Șoferul de pe VW Passat, Andrei A., în vârstă de 28 de ani, din localitatea Zăicești, a murit. Tănărul a suferit rănile cele mai grave în urma impactului, având lovituri puternice la cap. Acesta a decedat la Unitatea de Primire Urgențe, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva. 

"Începând cu ora 21:10 traficul rutier a fost reluat pe DN28B, la ieşirea din Botoşani către Iaşi. Circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a pătruns pe contrasens", potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române. 

Ancheta Poliției va stabili cine se face vinovat de producerea acestui accident. 

















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
27

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
109

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1166

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....