Grav accident rutier la Dorohoi. Două tinere au ajuns la spital în urma impactului

Grav accident rutier la Dorohoi. Două tinere au ajuns la spital în urma impactului

După producerea accidentului rutier de la intrare în localitatea Dumbrăvița, în cursul zilei de sâmbătă, la câteva ore distanță s-a produs un eveniment rutier, cu victime, în municipiul Dorohoi, cu puțin timp înainte de ora 22:00.

Evenimentul rutier s-ar fi produs, după ce un autoturism marca Opel Astra, la volanul căruia se afla o tânără de 19 ani, din Dorohoi, a fost lovit în lateral dreapta de un alt autoturism, marca Audi, condus de un tânăr de 19 ani, care a ieșit din parcarea unui magazin situat în zonă, însă fără să se asigure.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăra de 19 ani a fost proiectat pe scuarul care desparte sensurile de mers, a rupt un copac și a rămas suspendat pe următorul arbust.

Potrivit ziarului Realitatea Dorohoiană, în Opel se aflau trei tinere, care au reușit să iasă singure din mașină, iar două dintre acestea, printre care și șoferița, au fost transportate la spital pentru un control amănunțit.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative în ambele cazuri.

Agentul principal de poliție Cătălin Puntea, prezent la locul evenimentului, a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, faptul că „din primele cercetări rezultă că accidentul s-a petrecut din vina șoferului de pe Audi, care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, din parcare”.

Cercetările vor continua pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a petrecut accidentul și luarea măsurilor legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
822

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1326

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
536

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...