Grav accident la Orășeni: O persoană încarcerată, trei mașini avariate! FOTO

Grav accident la Orășeni: O persoană încarcerată, trei mașini avariate! FOTO

Un accident soldat cu rănirea gravă a unei persoane și avarierea a trei autoturisme s-a produs miercuri seara, în Orășeni Deal. 

Evenimentul rutier a avut loc într-o intersecție din centrul localității. Un autoturism VW Passat, care se deplasa dinspre Vorona, a virat pentru a face stânga, moment în care a fost izbit lateral de un alt autoturism VW Bora, înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau patru persoane, și care se deplasa în aceeași direcție.  

Șoferul din VW Passat a rămas încarcerat între fiarele mașinii, el având nevoie de echipajul de la Descarcerare pentru a fi scos și preluat apoi de către cadrele medicale de la Ambulanță, care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani.

În urma accidentului a mai fost avariată încă o mașină, VW Passat întrând în autoturismul Dacia Logan care era parcat în momentul impactului. 

La fața locului au ajuns și echipajele de Poliție, care vor demara ancheta spre a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs evenimentul rutier.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
227

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
212

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
311

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...