Furată și abandonată în șanț!

Isprava unui botoșănean îl va costa scump! A furat o mașină parcată în fața casei proprietarului, a plecat la plimbare, însă lipsa de experiență l-a condus direct în șanț!

Furată și abandonată în șanț!

   Foto: Arhivă

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 18.15, un tânăr de 19 ani a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că și-a găsit autoturismul avariat, într-un șanț de pe marginea DJ 298, în localitatea Dumeni, comuna George Enescu.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul zilei de 15.07.2017, în jurul orei 17.50, G. C., de 40 de ani, din comuna George Enescu, a condus autoturismul respectiv pe D.J. 298, pe raza localităţii Dumeni şi, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând în șanțul de pe marginea drumului.

Bărbatul a fost depistat pe raza localității de domiciliu, imediat după producerea evenimentului rutier. Cercetările ulterioare au stabilit că acesta a luat autoturismul fără acordul proprietarului, maşina aflându-se parcată la locuinţa celui din urmă.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
76

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
134

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...

Pompier botoșănean în echipa de alpiniști a României, într-o spectaculoasă competiție în Spania! (Foto)

astăzi, 10:09
81

Un pompier botoșănean a făcut parte din echipa de alpiniști a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a obținut locul IV la un concurs internațional.Plutonierul adjutant ...