Fugărit de polițiști pe câmp, a ajuns în Arestul IPJ Botoșani. Ce avea în mașină!

Fugărit de polițiști pe câmp, a ajuns în Arestul IPJ Botoșani. Ce avea în mașină!
Urmărit de Poliție pentru că nu a oprit la semnal, a pierdut controlul asupra volanului, luând-o la fugă pe câmp. Oamenii legii l-au prins și imobilizat, însă surpriza a apărut la percheziționarea mașinii!
 
Poliţiştii din cadrul postului de poliţie Avrămeni, în timp ce se aflau, luni, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectut semnal regulamentar de oprire unui autoturism care rula pe drumul judeţean DJ 294 A, în localitatea Avrămeni.
 
Bărbatul nu s-a conformat semnalului poliţiştilor, continuându-şi deplasarea pe drumul naţional DN 29, însă, după aproximativ 5 km, într-o curbă periculoasă, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi oprindu-se pe un teren agricol.
 
Poliţiştii au continuat urmărirea pedestră a conducătorului auto, acesta fiind prins şi imobilizat.
 
Cu ocazia controlului autovehiculului, au fost identificate 20.000 de de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi cantitatea de aproximativ 50 kg de peşte, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale, bunurile respective fiind confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani iar astăzi va fi prezentat Judecătoriei Săveni cupropunere de luare a unei măsuri preventive.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul  comiterii infracţiunilor de contrabandă şi  deţinerea sau transportul fără documente legale a peştelui obţinut din pescuit,.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
232

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
217

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
315

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...