Frați răniți într-un accident provocat de un șofer băut!

Frați răniți într-un accident provocat de un șofer băut!

O căruță în care se aflau doi frați a fost spulberată, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din orașul Darabani, cel care a provocat accidentul fiind un bărbat aflat într-o avansată stare de ebrietate.

Accidentul a avut loc pe strada 1 Decembrie. Cei doi frați, de 18 și 22 de ani, se deplasau cu atelajul hipo când au fost loviți puternic în spate de un autoturism Renault Clio, condus de un bărbat de 37 de ani, din Darabani.

Cei doi tineri au reușit să sară din căruță și deși inițial au refuzat transportul la spital, ulterior s-au prezentat la unitatea spitalicească solicitând îngrijiri medicale.

Șoferul care a provocat accidentul era băut, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
154

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...