Focuri de armă într-un parc din Botoșani, mobilizare rapidă a polițiștilor! (Foto)

Un botoșănean a fost reținut după ce a tras cu pușca într-un parc din municipiul Botoșani, în noaptea de luni spre marți.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani-Biroul de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, au desfășurat cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În noaptea de 26 spre 27 august, în jurul orei 22:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că într-un parc din municipiul Botoșani un bărbat ar fi tras, în plan vertical, cu o armă.

Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zona respectivă, iar în scurt timp a fost identificat un bărbat de 53 de ani, din municipiul Botoșani, care avea asupra sa o armă și patru cartușe. Acestea au fost ridicate de polițiști, iar bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior, în această dimineață, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, printre care  22 de cartușe.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani. 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...