Femeie salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de zece metri

Femeie salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de zece metri

O femeie, în vârstă de 54 de ani, a fost salvată de pompierii botoșăneni dintr-o fântână adâncă de aproximativ zece metri, sâmbătă dimineață, informează Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Alarma a fost dată puțin după ora 05:00, în localitatea Teioasa, din orașul Darabani, de către un vecin care a auzit strigăte de ajutor.

La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu accesorii specifice. Unul dintre salvatori a coborât în fântână și, ajutat de colegi, a reușit să o aducă pe femeie la suprafață.

„Aceasta era conștientă. Femeia a fost preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță aflat la fața locului și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Dorina Lupu.

Poliția va cerceta împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
439

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1369

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
187

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...