Femeie rănită într-un accident provocat de un tânăr din Botoșani

Femeie rănită într-un accident provocat de un tânăr din Botoșani

Un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, a produs un accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Suceava. O persoană a fost rănită.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, tânărul, din comuna Mileanca, circula cu un VW Bora, pe DN29A, în localitatea Zvoriștea, din direcția Vârfu Câmpului spre Șerbănești. Ajungând în zona unei benzinării, a încercat să depășească o coloană de autovehicule, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație. În această împrejurare, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus, condus de către un bărbat de 24 ani, din Suceava.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din autoturismul Dacia, Denia B., de 21 ani din Suceava, care a fost transportată cu ambulanța la U.P.U a Spitalului Judeţean Suceava. În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție din Suceava, comisarul Ionuț Epureanu.

Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta