Femeie omorâtă de o viespe, la Ştefăneşti!

Tragedie în localitatea Ştefăneşti, din judeţul Botoşani! O femeie de 48 de ani a murit după ce a fost înţepată de o viespe.

Femeie omorâtă de o viespe, la Ştefăneşti!

Femeia locuia într-o gospodărie din Ştefăneşti împreună cu copilul. Duminică dimineaţă a mers în grădină pentru a culege nişte legume, dar la un moment dat a simţit o înţepătură puternică în zona capului, iar când a pus mâna a scos din păr o viespe. Femeia ştia că este alergică şi cu ultimele puteri a reuşit să ceară ajutorul unui vecin, iar la scurt timp a intrat în şoc anafilactic.  

O ambulanţă cu medic a fost direcţionată de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, în urma apelului la 112, dar şi un echipaj SMURD de la Ştefăneşti.

Echipajul SMURD, care a ajuns primul la locuinţa femeii, i-a acordat îngrjiri până la sosirea ambulanţei, femeia fiind deja în şoc. Ea a fost intubată şi, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată.

 „În momentul în care am ajuns la faţa locului, pacienta era în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare de către colegii de la EPA Ştefăneşti. A fost preluată şi continuate manevrele până la Botoşani, unde au fost continuate şi de colegii din UPU-SMURD. În total, s-a resuscitat aproape trei ore, dar din păcate fără un rezultat pozitiv”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
276

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
771

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...