Femeie ajunsă la spital după ce s-a tăiat la picior la locul de muncă!

Femeie ajunsă la spital după ce s-a tăiat la picior la locul de muncă!

O femeie în vârstă de 52 de ani, angajată a unei fabrici de confecții din municipiul Botoșani, a ajuns, miercuri, la spital după ce a suferit un accident în timp ce se afla la serviciu.

Femeia efectua o operațiune la mașina de cusut când într-un moment de neatenție o parte mobilă a mașinii i-a venit peste picior, provocându-i o plagă tăiată de 2-3 centimetri, cu sângerare abundentă.

A fost solicitată o ambulanță, femeia fiind transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri de specialitate.

„Pacienta a suferit o plagă tăiată, antepicior stâng. Declarativ, a pierdut o cantitate însemnată de sânge, însă la ajungerea echipajului hemostaza era deja făcută. A fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare”, a precizat un cadru medical. 

Cazul va intra și în atenția inspectorilor de muncă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
4

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
14

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
41

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...