Femeia care și-a înjunghiat soțul ce își apăra fiul de 4 ani a fost trimisă în judecată în stare de arest preventiv

Femeia care și-a înjunghiat soțul ce își apăra fiul de 4 ani a fost trimisă în judecată în stare de arest preventiv

O femeie de la Botoșani care și-a bătut fiu de numai patru ani iar apoi și-a înjunghiat soțul în zona gâtului, eveniment aproape incredibil care a avut loc luna trecută, va ajunge în fața instanțelor de judecată de la Botoșani.

Bărbatul o certase după ce femeia și-a bătut crâncen fiul de numai 4 ani, iar aceasta a așteptat venirea serii, după care l-a înjunghiat în zona gâtului cu un cuțit.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a anunțat astăzi că a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatei G.M., în vârstă de 42 de ani, din com. Curteşti, jud. Botoşani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de  „violenţă în familie sub forma tentativei de omor” şi „violenţă în familie sub forma lovirilor sau altor violenţe”.

Procurtorii Pacrhetului au anunțat că s-a reţinut că, în după-amiaza de 18.04.2021, inculpata şi-a lovit cu palma peste faţă şi cu genunchiul în spate fiul în vârstă de 4 ani, după care, în cursul nopţii de 18/19.04.2021, pe fondul relaţiilor conjugale tensionate, în timp ce se aflau la domiciliul comun, inculpata a aplicat soţului său, pers. văt. G.M., două lovituri de cuţit în zona gâtului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a adăugat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta